Noticias

Vitamines EBC

Transformem les #pildorasebc en #vitaminesebc, tornem a editar-les però en valencià. En aquesta coneixeràs a l’ideòleg de l’Economia del Bé Comú Christian Felber

L’Economia del Bé Comú (EBC) pretén canviar el model d’economia actual per una economia basada en les persones. Parlem d’un model alternatiu al capitalisme i a l’economia planificada. Per això treballem des de l’àmbit local al comunitari, per a generar la transformació social que el model econòmic del bé comú ha de provocar en els processos econòmics, posant a les persones en el centre, sent aquestes l’eix i el motor principal per a l’acció en les empreses, centres educatius, municipis i en tots aquells àmbits que siga necessari.

Per a valorar i donar valor a la vida és necessari afrontar-la d’acord amb conviccions i valors que respecten als altres i a nosaltres mateixos, coneix els nostres…

Un dels punts essencials en l’economia del bé comú és posar en valor a les persones, elles són el centre de l’economia, el seu bé estar i el del seu entorn ha de ser l’objectiu, per a això necessitem els diners però mai com a finalitat única si no com a mitjà per a aconseguir l’objectiu, i sempre utilitzat entorn als valors que difonem.

L’Economia del Bé Comú (EBC) pretén canviar el model d’economia actual per una economia basada en les persones. Parlem d’un model alternatiu al capitalisme i a l’economia planificada. La nostra activitat s’inicia des de l’àmbit local al comunitari, per a generar la transformació social que el model econòmic del bé comú ha de provocar en els processos econòmics, posant a les persones en el centre, sent aquestes l’eix i el motor principal per a l’acció en les empreses, centres educatius, municipis i en tots aquells àmbits que siga necessari.

Els grups locals o camps d’energia són la base de la nostra organització, Fomentar l’Ecomomia del Bé Comú (EBC) és una missió molt àmplia, i per això necessitem agrupar-nos per a poder acudir a tots els reptes que encara queden per complir.

Encara que existeix llibertat per a treballar en el foment de l’EBC els nostres grups locals ho fan organitzant-se per NODES en diferents àrees com: Coneixement, Municipis, Empreses, Organització, Comunicació,…).