Noticias

PARTICIPACIÓ EN ALCOI

Projecte: Participació ciutadana.

Arranquem a Alcoi!


Dissabte passat 15 d'octubre, vam tenir el plaer d'iniciar el projecte participatiu en el municipi alacantí d'Alcoi. Ens estrenem amb el nostre primer taller sobre el Balanç de l'Economia del Bé Comú (EBC) i els famosos Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).


De la mà de Miguel Ribera, vam poder gaudir i aprendre al mateix temps. Mitjançant dos tallers teòrics-pràctics, en el qual vam proposar millores en cadascun dels 17 Objectius que marca l'ONU i utilitzem la matriu de l'EBC per a continuar indagant en propostes concretes per al municipi d'Alcoi. Amb aquesta eina podem definir i quantificar en quina mesura estem prop d'un ambient amable, feliç i del bé comú.


Per a saber a on volem arribar, hem de conèixer on estem.


Va ser un taller on depositem la llavor del projecte que tindrà lloc durant les pròximes setmanes amb tallers interessants i dinàmics entorn de l'Economia del Bé Comú, tindran lloc en l'Associació de Veïns Font Roja, carrer El Camí 40 (antic Asil d'Alcoi), els dies:


- Dissabte 29 d'octubre | Índex del Bé Comú i propostes cooperatives d'autoconsum


- Divendres 11 de novembre | Programa d'autogestió i estructures deliberatives i de consens


- Dissabte 19 de novembre | Incorporació de les dones a càrrecs públics des de la igualtat i per al bé comú; i Clàusules socials


Aquests tallers formen l'estructura, el tronc de coneixement que sostindrà les mesures concretes que sorgiran en la jornada de tancament, que tindrà lloc el dimecres 26 de novembre. On organitzem una jornada per a proposar mesures concretes amb tot el coneixement adquirit i pensada per a tota la família, amb activitats per a els/les més xicotets/as.
Us esperem!
Salutacions i gràcies,
FINANCIA / ORGANIZA