Noticias

XIX Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria, Facultat d’Economia UV.

Els dies 29 i 30 de gener la Facultat acull a més de 50 empreses, associacions i institucions que comparteixen l’objectiu comú d’apostar pel talent. Les persones són la clau de la competitivitat, com així entenen els participants en el Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria, de manera que estrényer llaços és la més rendible inversió.

Durant dues jornades, els estudiants podran visitar estands i assistir a presentacions i taules redones, coneixent així de primera mà allò que demana el mercat laboral, cap a on orientar les seues competències, com afrontar un procés de selecció, com emprendre i quines ofertes complementàries existeixen per a completar la seua formació i millorar la seua ocupabilitat.

El dimecres 29 de gener, tindrà lloc una sessió sobre Economia del Bé Comú, de 11 a 12:30 a on es projectarà el Docufòrum EBC i es farà una presentació i debat sobre l’Economia del Bé Comú.

Les empreses, per part seua, accedeixen en exclusiva a un coneixement directe de qui formaran part del seu equip en un futur pròxim, capten talent mitjançant ofertes de pràctiques i ocupació, i en definitiva es posicionen en la ment del col·lectiu universitari amb la seua reputació i la seua marca.


Estudiant, Alumni: com preparar la teua visita al Fòrum?

  • Repassa el programa en la web i accedeix al formulari d’inscripció. És imprescindible inscriure’s per a accedir a les xarrades i l’aforament està limitat a la capacitat de les sales. Recorda passar el primer dia per l’estand de la Facultat i recollir el teu passaport, que serà el teu mitjà per a acreditar la teua participació en el fòrum.
  • Repassa el llistat d’estands d’empreses i decideix per on començaràs la teua visita. Prepara’t un guió de preguntes a formular: pràctiques, ocupació, quins llocs s’ofereixen, quines possibilitats hi ha de promoció, com s’accedeix, quines competències es valoren més…
  • Visita els col·legis i associacions professionals. Ells tenen molta informació sobre les eixides professionals de la teua titulació. Interessa’t per com et poden ajudar a mantenir-te permanentment format i informat. Pregunta’ls per oportunitats d’accés com a estudiant.
  • Consulta en els estands de les administracions públiques. En ells t’informaran d’interessants programes formatius, beques, ajudes, oposicions…
  • En els punts d’informació trobaràs una variada oferta d’associacions i sindicats que t’oferiran interessants perspectives per a millorar la teua ocupabilitat.
  • Si el teu és emprendre, no pots deixar passar l’oportunitat de parlar amb els qui ja han fet el pas. Més enllà de la teoria, en el nostre córner de l’emprenedoria estan aqueixos valents que et poden explicar què és això de muntar el teu negoci i com ho van fer ells.

Emprenedor, estudies o has estudiat en la Facultat d’Economia?

  • En el Córner de l’Emprenedoria podràs tindre un taulell de manera gratuïta, establir contactes amb altres emprenedors, amb estudiants interessats a emprendre, així com en la resta d’expositors del Fòrum. Ningú ha d’explicar-te els avantatges del networking, veritat?
  • Presenta’t al premi «Emprenedoria Facultat d’Economia«. Les bases estan en la web del Fòrum i podràs guanyar 1.000 Euros, a més de notorietat i reputació.

Més informació en http://links.uv.es/2gZmfIb