Noticias

L’AVEBC PARTICIPA A LA JORNADA “ECONOMIA DEL BÉ COMÚ EN LA FORMACIÓ PROFESSIONAL” A LA VALL D’UIXÓ


1 d’abril 2023
Organitzada per la Fundació Cívica Novessendes, la jornada tenia l’objectiu de difondre els resultats treballats al llarg d’aquests anys per introduir els principis i valors de l’Economia del Bé Comú en la Formació Professional, a través dels diversos agents que han col·laborat i participat en aquest. Empresa, societat, administració, universitat i centres educatius van ser una mostra de les experiències que es van contar allí.
En aquesta jornada es van reunir més de 90 docents de Formació Professional, equips directius, professorat d’ESO i altres agents de la comunitat educativa.

També van assistir membres del moviment de l’EBC a escala autonòmica i nacional, ja que vam
comptar amb la presència del president de la Asociación Federal de Economía del Bien Común, Paco Álvarez.
En ella es van plantejar els reptes, les perspectives i l’impacte de la Formació Professional com a motor d’un nou model econòmic i social cap als ODS, així com vam mostrar les experiències formatives d’FP i projectes innovadors identificats com a bones pràctiques dins del marc del programa Futur Sostenible.


També vam reconèixer públicament a l’alumnat premiat del concurs de projectes d’empreses EBC, les quals van poder contar com havia sigut l’experiència i perquè és necessari que aquest model es mostre a les aules.

Açi podeu veure els 4 vídeos dels projectes:

Go and Heal

DeniAdventures

Le Petit Café

Agricultura Urbana de KM0