Noticias

JORNADES; DE LA BANCA ARMADA A LA BANCA ÈTICA.

Vós trasladem la invitació de la Fundació Novessendes i Setem CV a les JORNADES; DE LA BANCA ARMADA A LA BANCA ÈTICA.  Faran la presentació del informe especial del cas de la Generalitat Valenciana realitzat per el Centre Delàs.  Aquesta jornada està finançada per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació  en el marc del projecte “DE LA BANCA ARMADA A LA BANCA ÈTICA: SENSIBILITZACIÓ I INCIDÈNCIA POLÍTICA A LA COMUNITAT VALENCIANA PER AVANÇAR CAP AL FOMENT DE LA PAU I DELS OBJECTIUS DEDESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE”. 

Les administracions i la Banca Armada: 
On està la GVA? 


PRESENTACIÓ D’INFORME ESPECIAL A VALÈNCIA

PROGRAMA:

18h– Presentació institucional de l’acte a càrrec de Dña. Antonia Moreno Ruiz, la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana, i les entitats impulsores del projecte (Fundació Cívica Novessendes i SETEM).

18.30h- Presentació de l’informe «De la banca armada a la banca ètica, cap a una coherència de polítiques i una cultura de pau. El cas de la Generalitat de València», a càrrec de la seua autora Audrey Esnault, del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, i coordinadora de la campanya Banca Armada.

19.00h-Taula redona amb: Josep Ochoa Monzó – Direcció General de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern; David Lliscar Bosch. – Direccció de Justícia Global i Cooperació Internacional en l’Ajuntament de Barcelona; Neus Fabregas – Regidora de Cooperació i Participació en l’Ajuntament de València; Jordi Ibáñez – Director de la Fundación Finanzas Éticas.

20.00h – Torn de paraules.

20.30h – Vi d’honor ->

Inscripció gratuïta