Noticias

IV SETMANA ECONOMIA LOCAL A CATARROJA. MERCATS SOSTENIBLES, OPORTUNITATS PER A EMPRESES.

MERCATS SOSTENIBLES. OPORTUNITATS PER A EMPRESES.

L’Ajuntament de Catarroja, en col·laboració amb les associacions comercials i empresarials de la localitat (ACYPE, AECA i ASMERCAT), organitza la IV Setmana de l’Economia Local, que tindrà lloc al Teatre Auditori de Catarroja, els dies 13,14 i 15 de novembre de 2019.

El lema de la quarta edició serà:

 «MERCATS SOSTENIBLES. OPORTUNITATS PER A EMPRESES«

L’objectiu de les jornades a tindre un espai en el qual puguem:

·              Reflexionar sobre els reptes als quals s’enfronten les empreses de la comarca per a adaptar-se a un mercat sostenible.

·              Descobrir les noves oportunitats de mercat que apareixen davant el nou comportament del consumidor més sensibilitzat amb la problemàtica ambiental.

·              Analitzar les oportunitats de negoci que es generen davant aquests canvis.

·              Debatre sobre les actuacions que es poden realitzar des de les administracions locals.

·              Promoure contactes entre les empreses i les persones que busquen ocupació per a cobrir llocs de treball.

·              Impulsar relacions entre les empreses de la comarca amb la finalitat d’establir sinergies entre elles.


PLANTEJA EL TEU REPTE SOSTENIBLE.

En aquestes jornades hi haurà oportunitat perquè l’empresariat local plantege reptes concrets que té la seua empresa quant a sostenibilitat. Comptarem amb la participació joves talents que  a través d’una metodologia innovadora, resoldrà els reptes que des de les empreses locals es plantegen quant a l’adaptació a mercats sostenibles.

Des d’ací convidem a tots i totes, empreses, comerços, a plantejar reptes relacionats amb la sostenibilitat que tenen en els seus establiments,  i compartir-los a través d’aquest enllaç.

Entra i proposa el teu repte     Consulta els reptes plantejats

FÒRUM D’OCUPACIÓ

A més el dijous 14 tindrem el matí dedicat al fòrum d’ocupació, un espai on volem que coincidisquen les empreses amb les persones que busquen ocupació, amb multitud d’entrevistes reals d’ocupació i diferents tallers pràctics per a la cerca d’ocupació. Presenta la teua candidatura abans del 10/11 en les següents ofertes de treball: www.catarrojaocupacio.es . (les ofertes laborals s’actualitzen diàriament, no deixes d’entrar).

 

ACTE LLIURAMENT PREMIS CATARROJA EMPRÉN

Per a concloure les jornades, el divendres 15 a les 20.00h se celebrarà l’acte de lliurament de premis Catarroja Emprén  i els premis de les associacions comercials locals als seus associats destacats d’enguany.

La nostra Associació estarà present com a jurat.

INSCRIPCIONS / PROGRAMACIÓ