Noticias

Idea Alzira

Vos presentem la setmana que fa 10 del Programa de PROACTIVITAT EN TEMPS DE CONFINAMENT‼️

▶️ DILLUNS 18: ALZIRA: 12MESOS – 12EMPRESES
Taula redona de la XII Setmana de l’Economia 2020. Moderada per Álvaro Muñoz, on intervingueren les 12 empreses participants d’este any, presentant les seues empreses locals.

▶️ DIMARTS 19: LA VEU I LA COMUNICACIÓ EN EL CONFINAMENT
Videoconferència en directe impartida per Lorena Tomas Piquer de la Clínica de logopèdia Fonemes Clinica De Logopedia d’Alzira. El seu objectiu és solucionar els diferents trastorns relacionats amb el llenguatge fonamental d’aquelles persones, tant adults com xiquets, que tenen dificultats de comunicació en situacions quotidianes.

▶️ DIMECRES 20: ESTRATÈGIES DE MÀRQUETING DIGITAL
Videoconferència en directe impartida per Noelia Martorell, consultora de màrqueting digital, especialitzada en Social Media i publicitat en xarxes socials. Ens parlarà de com aconseguir visibilitat, prospectes i clients en xarxes socials.

▶️ DIJOUS 21 11:00 h en facebook: PROPOSTES DE L’ECONOMIA DEL BÉ COMÚ DESPRÉS DE LA CRISI DEL COVID
Videoconferència en directe a càrrec de Maria Amigo Pérez. On ens explicarà un model d’economia amb futur des de la perspectiva de l’associació LINK: Economia del Bien Común – Comunitat Valenciana.

▶️ DIVENDRES 22: TRIA EL TEU CAMÍ
Videoconferència en directe impartida per Andrés Garcia Pascual, on tractarà de treure la il·lusió de cadascú per tal de fer allò que més ens motiva, davant la situació que vivim.