Noticias

Col·laboració – L’equip de la Càtedra de Transformació del Model Econòmic de la Universitat Jaume I, amb el grup d’ECB de Castelló

L’equip de la Càtedra de Transformació del Model Econòmic de la Universitat Jaume I, dirigida pel catedràtic Xavier Molina, s’ha reunit amb Joaquín Sanchís, col·laborador del nodus d’empreses del Camp d’Energia de Castelló per al foment de l’Economia del Bé Comú (EBC). Aquest grup desenvolupa accions per a la consecució dels objectius marcats per implantar aquest model que promulga Christian Felber. El seu objectiu és implantar l’EBC en municipis, empreses i organitzacions.

El grup castellonenc en què participa Sanchis assessora a les empreses en la realització del Balanç del Bé Comú, amb experiència en empreses com l’Hotel Voramar de Benicàssim o Cartonajes la Plana, entre altres, i així mateix realitzen xerrades per a nous nuclis territorials, entre les quals han participat empreses de Vall d’Alba, Llucena, etc. A més, participen en una iniciativa contra el despoblament de les zones rurals i impulsen un nodus de coneixement per a difondre l’ECB en tots els nivells educatius, atès que consideren l’ECB una opció estratègica per a les empreses.

A la reunió es va plantejar la possibilitat d’accions conjuntes, que es concretaran en breu.

Font: http://www.catedramodeleconomic.uji.es/2019/06/25/collaboracio-amb-el-grup-decb-de-castello/