Noticias

AVEBC PARTICIPARA EN EL MERCAT SOCIAL I SOLIDARI DE XIRIVELLA

Xirivella celebrarà, el próxim diumenge, 1 de desembre, el Mercat Social i Solidari, dedicat a l’exposició festiva d’iniciatives econòmiques cooperatives i solidàries per un món millor. Es tracta d’una activitat organitzada per la regidoria de Medi Ambient, Bé Comú i Cooperació i Pallassos en Rebeldia, amb la col·laboració de REAS-PV.

“Serà una festa de l’economia social i solidària, amb la intenció de generar i difondre diferents alternatives econòmiques a través d’un espai de sensibilització, amb tallers, amb música i amb activitats per a totes les edats, gèneres i condicions: un ventall de productes i serveis necessaris per a cobrir la vida quotidiana a través de l’Economia Social i Solidària» ha explicat Karin Jansen, regidora de Medi Ambient, Bé Comú i Cooperació de l’Ajuntament de Xirivella.

El Mercat tindrà lloc el próxim diumenge, 1 de desembre, a la plaça Gerardo Garcés, en horari d’11,00 a 15,00 hores, i comptarà, a més, amb un espai dedicat al mercat agroecològic de proximitat. Així, mitjançant la venda directa de productes d’agricultura i apicultura del nostre entorn, els productors i productores aconsegueixen una remuneració i unes condiciones laborals justes, mantenint actiu el camp treballat de manera sostenible, perquè el consumidor obtinga un producte saludable i de gran qualitat a bon preu.

El Mercat Social i Solidari tindrà com a activitat cultural principal la realització d’un quadre en directe, de l’artista Iris Serrano, i el concert del grup Nina Dinamita i la Swing Milícia, a les 13,30 hores. En acabar, es repartiran racions de paella a preus populars, la recaptació de les quals anirà destinada al projecte solidari Festiclown Palestina.