Noticias

Asamblea General AVEBC 22-02-2020

El proper dissabte 22 de febrer s’ha convocat Assemblea General de l’Associació Valenciana per a l’Foment de l’Economia del Bé Comú. La cita és a Pou de Beca, Vall d’Alba (Castelló), a les 10:30 h. en primera convocatòria i a les 11:00 h. en segona. Adjunt trobaràs la convocatòria contenint l’ordre del dia. Com veuràs primer està previst que es celebre la Extraordinària i tot seguit l’Ordinària.

Et recorde que per votar has d’estar al corrent en el pagament de la quota 2019. Si eres soci /a hauries d’haver rebut la convocatòria amb els documents informatius d’aquesta, si no els has rebuts contacta amb nosaltres en el correu: secretaria@ebccomunitatvalenciana.org

Us deixem els preus per a qui puga o vulga quedar-se a menjar.

  NOTA: Per a la previsió de la intendència de l’assemblea, per favor emplena les dades en el següent enllaç.

formulari d’assistència

Moltes gràcies per la teua atenció,

Salut i bé comú

______________________________________________________________________

Hola:

El próximo domingo 22 de febrero se ha convocado Asamblea General de la Associació Valenciana per al Foment de l’Economia del Bé Comú. La cita es en Pou de Beca, Vall d’Alba, Castellón a las 10:30 h. en primera convocatoria y a las 11:00 h. en segunda. Adjunta encontrarás la convocatoria conteniendo el Orden del Día. Como verás primero está previsto que se celebre la Extraordinaria y a continuación la Ordinaria.

Te recuerdo que para votar tienes que estar al corriente en el pago de la cuota 2019. Si eres socio/a deberías haber recibido la convocatoria con los documentos informativos de la misma, si no los has recibido contacta con nosotros en el correo:
secretaria@ebccomunitatvalenciana.org

Os dejamos los precios para quien pueda o quiera quedarse a comer:

 NOTA: Para la previsión de la intendencia de la asamblea, por favor rellena los datos en el siguiente enlace. Gracias!

Formulario de asistencia

Muchas gracias por tu atención,

Salud y bien común